ویزای هنگ کنگ

مدارک مورد نیاز ویزای هنگ کنگ
14 روزه دبل توريستي
مدت کاری : 40 روز
مدارک : اسكن پاسپورت با 7 ماه اعتبار + دو قطعه عكس 3*4
مبلغ ويزا+ گواهي اشتغال به کار
پرينت حساب بانكي 20 ميليون تومان+ترجمه شناسنامه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *