ویزای ویتنام

مدارک مورد نیاز ویزای ويتنام
توريستي عادي توريستي فوري
مدت تحویل : 7 روز كاري
4 روز كاري
مدارک :
كپي شناسنامه و كارت ملی اصل پاسپورت+ دو قطعه عكس 3*4
گواهي حساب بانك به لاتين+رزرو بليط و هتل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *